Recepty

Luxusní žemlovka: Místo jablek, jahody!

Žemlovka nemusí být vždy jen s čerstvých jablíček. Tahle luxusní lehce alkoholická a jahodová verze oslní každého milovníka sladkých pokrmů!

POLÉVKA Z ČERVENÉ ŘEPY S KŘENEM

Tuhle polévku Halina nedávno objevila, když zabrousila do jedné rakouské hospůdky. Příprava je velice jednoduchá a výsledný pokrm naprosto lahodný.

Brioška se zkaramelizovaným banánem

Pokud chcete briošku vylepšit, vyzkoušejte ji třeba s banánem, který obalíte ve zkaramelizovaném medu. Postup je naprosto jednoduchý a pochutnají si na něm nejenom děti!

Maďarské HALÁSZLÉ

Maďarská Halászlé je rybí polévka, která se dá dělat z různých druhů ryb. Na závěr přidejte chilli papričky, protože jak říká Halina: "Kdo chce být čilý, ať si dá chilli!"

Originální francouzské briošky

Pravá francouzská brioška je charakteristická takzvaným "pupíkem" a je zlatá jako slunce. Jak na ni? Halina vám zaručeně poradí!

Soufflé se sýrem

Soufflé je francouzská specialita a v překladu znamená dýchat nebo vát. A přesně takové by mělo být. Pochoutku si můžete udělat i ve sladké variantě.

Mušle na víně zakápnuté smetanou

Milovníci pařížských specialit zbystřete! Už nemusíte chodit do restaurací a chutnou pochoutku si můžete udělat v pohodlí domova. Stačí pár minut a máte hotovo!

Kaldoun vás zahřeje!

Kaldoun, specialita z dob rakousko- uherské monarchie. Jak ho připravit? To vám prozradí Halina Pawlowská. Podívejte se na postup a překvapte své blízké!

Darujte dobrotu: Vyzkoušejte kachní rillettes

Chcete udělat svým známým radost, ale nevíte jak. Halina má pro vás skvělý tip. Kachní rillettes naplňte do skleniček a ozdobte. A dárek je na světě. Podívejte se na postup!

< Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10