Chutný pstruh s kousky citronu

Je dokázané, že kdo jí ryby, má lepší náladu. No, a proto vám Halina radí následující: „Když máš depku, dej si pstruha k snědku!“ Tak vyzkoušejte tento recept i vy.

Potřebujeme:

4 pstruží filety
1 nakrájený citron
šťávu z 1 citronu
2 lžíce přepuštěného másla
sůl

Postup:

Filety osušte a osmažte na přepuštěném másle. Nechte opékat kůži a do pánve přidejte citron nakrájený na silnější kolečka. Ty nechte také opéct. Pak rybu osolte, opepřete, zalijte šťávou z citronu a obraťte. Druhou stranu nechte zapéct už jen chvilku. 

Všechny ingredience můžete nakoupit ZDE

 

DALŠÍ RECEPTY:

Pečená rajčata

Karamelizované kapustičky

 

Sdílejte s přáteli:

Diskuze